Us presentem la versió renovada del web de  l'Observatori de Girona


Fa poc més de 10 anys es creava l'Observatori de Girona: un servei de difusió d' informació estadística actualitzada sobre diversos àmbits de la ciutat, amb la voluntat de servir alhora com una font d'informació fiable i rigorosa; com un instrument de suport  per a l'anàlisi, avaluació i la presa de decisions a la ciutat i com una eina per a la identificació dels processos estratègics de desenvolupament territorial que hi tinguessin lloc.

Després d'aquest temps  ha arribat el moment de revisar-ne disseny i continguts, facilitar-ne el maneig als usuaris i dotar-lo de noves funcionalitats a partir de les necessitats detectades.

En aquesta nova versió que us presentem s'ha apostat per donar  valor afegit les dades estadístiques, permetent als usuaris la seva visualització interactiva a partir de gràfics i mapes, o afegint vincles a altres recursos relacionats que  els puguin ser útils per al seu treball (Dades Obertes, Estudis analítics,...). Igualment, ens ha semblat necessari donar  protagonisme a les dades de caràcter inframunicipal que permetran posar el focus en altres àmbits territorials d’anàlisi dins del municipi.

Dues coses no han canviat: seguim estant com fins ara,  a la vostra disposició a través del servei de Dades a la Carta, per a totes les consultes que tingueu sobre dades i fonts de dades disponibles i per descomptat, roman intacta la voluntat de seguir essent un instrument eficient per a la generació de coneixement sobre el municipi,  que us convidem a explorar.


Compartir a Twitter Compatir a Facebook
© 2016 Ajuntament de Girona | Unitat Municipal d’Anàlisi Territorial – C. dels Banyoles, 17acc – 17004 Girona – Tel. 972 419 417 cc